M. Kogalniceanu si C. Negruzzi - 200 de retete cercate de bucate, prajituri si alte trebi gospodaresti

Image
Mihail Kogalniceanu si Costache Negruzzi : 200 de retete cercate de bucate, prajituri si alte trebi gospodaresti, lucrare aparuta initial in anul 1841 la Iasi. Exemplarul de fata aparut la Editura Dacia in anul 1973 in 20 000 + 80 exemplare brosate si 3800 + 60 legate, este ilustrat de Mircea Zaciu si prefatat de George Calinescu.

Disclaimer

Bun venit draga vizitatorule oriunde te-ai afla, suntem incantati si onorati sa te avem ca musafir printre randurile si rafturile noastre digitale.

Acest blog nu este un shop online ci un atelier de libera exprimare socio-cultural-educativa iar produsele ce vor anima coloristic existenta acestui blog sunt bunuri personale colectionate, primite in dar, achizitionate sau primite in schimbul altora intr-un mod amuzant si placut departe de lumea zgomotoasa a negotului in sine, fie la licitatii ad-hoc sau diverse targuri digitale sau in locatii specifice.

Valorificarea acestora este posibila si are loc intr-o maniera foarte simpla:

Folositi gadget-ul "contact" din sidebar dreapta pentru orice mesaj si detalii referitoare la ce v-a starnit incantarea adaugand link-ul catre postarea respectiva si restul este fleac :)

Popular posts from this blog