Despre Total Uninstall 5.9.3-Pro

Dintr-o nevoie presantă de a dezinstala câteva programe care mi-au produs insomnii, la recomandarea unor "băieţi mari" intr-ale software-ului, am descoperit o "bijuterie" de program: Total Uninstall 5.9.3.-Pro, produs de un compatriot pe nume Gavrilă Martău. 

In comparaţie cu competitorii: Ashampoo Uninstaller; Cleanse Uninstall; Uninstall Tool; Your Uninstaller; IoBit Uninstaller; Revo Uninstaller Pro; Fine Uninstaller şi alţii câţi or mai fi, Total Uninstall 5.9.3-Pro, repară şi restaurează anumite chei de regiştrii, şterge fişiere din "User Aplication Data", lucruri pe care suita de programe mai-sus menţionate, nu le pot face precum pretind. 

TU este cel mai sigur, solid şi util dezinstalator creat până acum. Este singurul dezinstalator care elimină orice fişier, orice cheie de registru şi orice modificare din sistemul de operare. 

Autorul s-a gândit la toate detaliile prezentând rezultatele sub forma unui arbore. Este un program impresionant, cu o interfaţă accesibilă, multifuncţională, "prietenoasă" chiar şi cu incepătorii, devenind pentru mine, cel puţin, "somniferul" de care aveam mare nevoie.

Comments

Popular posts from this blog

How to clean antique coins- Roman coin Project