Webit 2011 şi România Mare Digitală

De departe cea mai plăcută surpriză a acestui concurs pentru noi ca români este România Mare Digitală. România se află pe locul 2 mondial iar sora noastră Moldova pe un merituos loc 4 lăsând in urmă numeroşi "dinozauri" ai mediului online. Cum aşa? Foarte simplu.
De obicei in condiţii severe dar obiective, se activează in fiinţa umană un resort peren deloc folosit in alte imprejurări. Fiecare şi-l poate defini singur după cum pofteşte căci el in sine este acelaşi lucru. Umăr la umăr, românii din România Mare Digitală ocupă in tabloul mondial numeroase locuri fruntaşe incepând cu al 3-lea, până la al 21-lea. Fraţii din Moldova au drept locomotivă( pe alocuri a fost chiar rachetă) pe Maniak Muligambia, locul 3 Mondial iar noi precum se vede pe mine insumi, aflându-mă pe locul 7 Mondial.
Locul 10- Andrei Fornea, Locul 11- Virgil Dan Amza, Locul 12- Radu Munteanu, Locul 17- Gabriel Găină, Locul 18- Miron Manega şi Locul 21- Corneliu Gandrabur. Sprijinul vostru al oricărui român cu dor de ţară şi naţie este vital de-acum incolo pentru noi toţi, mai ales că in timpul acestui concurs am observat cu tristeţe echipe ca ale Italiei care votează in bloc lista participanţilor fără a sta pe gânduri că nu-i cunosc sau nu aparţin vreunui grup de influenţă astfel incât să obţină voturi doar dacă se inscriu in acel grup(nota bene celor care m-au atenţionat că nu mă vor susţine deoarece...).
Suntem in bloc ROMÂNI şi atrag atenţia celor care au reţineri faţă de acest fapt. Votaţi fraţilor, căci n-aveţi a pierde nimic mai mult decât un minut. Premiile nu sunt materiale ci doar onorifice, dacă v-aţi gândit că vom căra valize cu bani, iar voi la rândul vostru dacă veţi fi vreodată in astfel de imprejurări nu ezitaţi să cereţi sprijin chiar dacă vă respinge cineva. Nu veţi avea nicio vânătaie dintr-un refuz. Votaţi România Mare Digitală.
O binemeritată răsplată pentru răbdarea de a fi citit şi inţeles rândurile de mai sus... Un STAND BY ME/ Playing For Change tuturor...

Comments

Popular posts from this blog

Indian miniatures by Aurora Art Publishers, Leningrad