Webit 2011 şi prestigiul României

Social+Media+Webit+2011
Emergenţa est-europeană este pe primul loc in atenţia Comunităţii Europene, iar cea din Industria Digitală in mod special. La iniţiativa Mediului Academic al CEE, anul acesta are loc Ediţia a III-a a Congresului de Marketing Digital şi Industrie IT. Gazda primitoare este Bulgaria, iar Platinum Sponsor Compania ThinkDigital.De departe insă, cel mai important eveniment este Concursul de Influenţă ONLINE, la care astăzi, 25 august, sunt inscrise 71 de ţări cu peste 800 de participanţi.
Ţara noastră este deja inscrisă cu 38 de participanţi, fiind pe locul 7 Mondial. Anul trecut, echipa României s-a clasat pe locul al II-lea. Anul acesta ne propunem mai mult! La iniţiativa prietenului meu, Virgil-Dan Amza, participant veteran la ediţiile precedente ale Concursului de Influenţă ONLINE  Webit şi membru activ al mediului academic european, PhD in cercetare ştiinţifică şi, de curând tânăr Blogger ca şi mine, pentru a nu rămâne mai prejos de generaţia altruistă IT, ne-am mobilizat pentru o nouă provocare, participarea noastră, in echipa României la acest eveniment, inscriindu-ne la Concurs.
Social+Media+Webit+2011
Niciunul dintre noi nefiind revoluţionar sau patriot de tastatură, când este vorba de Prestigiul Ţării Noastre, fără să stăm pe gânduri, facem echipă pentru a şterge din Memoria Colectivă acel dureros: "S'il vous plait, Monsieur"... Bref, ca să nu plictisim pe nimeni, facem o Invitaţie Publică tuturor celor care simt că doresc să sprijine Mişcarea de Emulaţie care deja işi arată roade din ce in ce mai vizibile, să participe la acest Concurs, inscriindu-se, făcând ca echipa României să fie numeroasă şi invingătoare. Solicităm, totodată, şi un vot de sprijin aici,odată la 24 de ore, restul zilelor care au mai rămas până la sfârşitul Concursului.
                               Hai, România!

Social+Media+Webit+2011

Social+Media+Webit+2011

Social+Media+Webit+2011

2 comments:

  1. Tzarule, din pacate nu mai functioneaza 1 vot/24 ore, ci 1 vot/computer/participant.
    Daca s-ar vota Romania de la fiecare computer din tara, am avea si o statistica obtinuta gratis: cate computere functionale are Ro.

    ReplyDelete
  2. Sărut mâna Laura iţi spune un viitor TETATET-ist, mulţumesc pentru vizită, comentariu şi informare, insă chiar mi-am propus ca anul acesta să câştigăm Grand Prix. Sunt un jucător de ECHIPĂ cu Inimă de Leu...

    ReplyDelete

Metaux rares et pierres precieuses

Metaux rares et pierres precieuses, Collection Sciences et Voyages, Paris,  Autor: G. Kerormel  An aparitie 1926, cuprins relevant pentru cu...